___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Værkstedet

Stuen

William Morris-værelset

OM HUSET og byen:

 

Huset ligger centralt i Allinge - på Nørregade nr. 8, lige over for Gæsten, og et minuts gang fra den hyggelige Allinge Havn.

 

På husets førstesal er en stor spisestue, en lille hyggestue og 5 værelser; tre enkeltsengsværelser og to to-sengsværelser. Her er også køkken, og et badeværelse med toilet.

 

I stuen er to store værksteder, et lille tekøkken, toilet og et tosengsværelse. Her er også udgang til den store, lukkede gård, hvor man kan sidde og nyde solen, helt fra de tidlige morgentimer til om eftermiddagen.

 

 

Allinge ligger i den nordlige del af Bornholm, og har en meget varieret og spændende natur. Her er klipper, skov, og vand, og her er gode og smukke ture at gå - lige uden for døren. Er du til at tage en dukkert, tager gåturen til "Kæmpestranden" 5 minutter - her er en lækker badeplatform med trappe udi Østersøen.

 

Lyset på Bornholm er ganske særligt, og bliver ofte sammenlignet med lyset på Skagen. Luften er klar, og så er her en helt vidunderlig fred.

 

Velkommen!

 

Udsigten fra stuen

Mellem klipperne ved "plankestien"

I ramsløghimlen

Nordbornholms Røgeri

I værkstedet

Badestigen ved stranden

Uuhh de materialer ... :-)